Servicii


         

         Tigla metalica reprezinta solutia optima atat pentru constructiile noi cat si pentru cele renovate, deoarece instalarea sistemului de acoperis este extrem de simpla. Atunci cand dorim si rezistenta, greutate redusa, eleganta, tigla metalica este materialul care le imbina pe toate.    

    

         Alaturi de sistemul pentru acoperis din tigla metalica, trebuie sa tinem cont si de securitate, functionalitate si durabilitate. Acestia sunt factori obligatorii cand investim in siguranta casei noastre.   

       

         Ferestrele si usile din PVC comercializate, sunt proiectate sa iti ofere linistea si siguranta de care are nevoie familia ta. 

         

         Ferestrele de mansarda Fakro, pe langa functiilor lor de baza  iluminarea si ventilarea, garanteaza siguranta atat in exploatare cat si impotriva efractiei. 

         

         Panourile sandwich pentru pereti si acoperis comercializate sunt proiectate pentru a raspunde celor mai variate exigente din domeniul constructiilor civile si industriale. 

         

        In consecinta va asteptam sa ne cunoastem si sa va punem la dispozitie munca noastra impreuna cu garantiile si certificatele de conformitate direct de la furnizori.  


       

        Echipa        

Falcon Group SRL

 

!!  MAI MULTE DETALII PUTETI GASI PE www.falconmarket.ro !!

Interesati de serviciile noastre?

Adresa: Iasi, B-dul Poitiers nr. 6
Punct de lucru: Iasi, Sos Pacurari

Secretariat
Tel: +40726 746 011
Fax: +40232 258 809
Email: office@falcongroup.ro